alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold

Vandresko til kvinder

 
[24]

VILD MED AT VANDRE?

Gå- og vandreture i naturen er en afslappende og dejlig måde at holde sig i form på, uanset om målet er din lokale skov eller en decideret vandreferie. Frisk luft og motion er positivt for både stressniveauet og humøret, så det betaler sig altid at få snøret skoene på og komme af sted, også selvom turen ikke bliver så lang. Hos Reebok er vi specialister i komfortable og funktionelle sportssko og har derfor også et stort udvalg af vandresko til kvinder.

Vandresko til naturen

Vandreturen bliver først for alvor en fornøjelse med de rigtige sko på fødderne. Uegnede sko kan give klamme eller overophedede fødder, ligesom manglende vandafvisende egenskaber hurtigt kan lægge en dæmper på vandreglæden. Vil du være sikker på optimal komfort, støtte og stødabsorbering på turen, så prøv f.eks. vores Reebok Walk Ultra 6 DMX Max, der egner sig perfekt til lange gå- og vandreture i al slags vejr. De åndbare vandresko sikrer en ubesværet og affjedret gang takket være EVA-mellemsål med DMX-skum, mens en slidstærk og profileret ydersål af gummi sikrer et godt greb i underlaget. Tå- og hælområdet er forstærket med læder, og så vejer det hele kun beskedne 283 g. Det strømlinede design fås i sort og hvid.

Vandresko til byen

Går du efter urban og moderigtig elegance? Så er der masser af hjælp at hente, f.eks. lækre modeller som Reebok Ever Road Dmx, Evazure Dmx Lite og Reebok Astroride Walk, der har det til fælles, at de ligner en moderigtig sneaker, men faktisk er en avanceret vandresko designet specielt til storbyen. Du kan derfor se frem til maksimal komfort i form af bl.a. vores DMX FLOW-teknologi samt overlegne åndbare og skridsikre egenskaber.

Find din perfekte vandresko hos Reebok.