alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
FREE DELIVERY OVER DKK 200 & 60 days FREE RETURNS

UFC-tøj til kvinder

 
[1]

KAMPSPORTSUDSTYR

Er du fan af MMA? Forkortelsen dækker over begrebet ”mixed martial arts”, som er en hårdtslående og underholdende kontaktsport med et stort og dedikeret publikum verden over. Den populære kampsport er desuden kendt fra de TV-transmitterede kampe i Ultimate Fighting Championship. Du kan dog sagtens dyrke MMA, selvom du ikke sigter efter en international karriere i ringen. Den intensive kampsport er faktisk den perfekte måde at komme i form på, også selvom din træningsarena ligger i Langå i stedet for Las Vegas. Har du selv fået lyst til at dyrke den populære sportsgren, finder du det helt rigtige MMA-træningstøj hos Reebok.

Reebok UFC: T-shirts

Uanset om du er fan eller aktiv udøver, er vores UFC Fight Night Champ Walkout Jersey et sikkert hit, for den tætsiddende T-shirt med flade sømme og attraktiv V-udskæring smyger sig behageligt ind til kroppen. Herudover er den lavet af et slidstærkt materiale, der holder mindst lige så længe som din interesse for UFC. Skal der endnu mere tryk på designet, kan du vælge vores UFC Fight Kit Decorated Jersey, der med sine med autentiske detaljer giver dig det helt rigtige look til en nervepirrende Fight Night med vennerne.

MMA-træningstøj: hoodies

Vis din kærlighed til UFC med vores flotte UFC Fight Night Blank Walkout Hoodie, der er udført i let og blødt materiale. Hættetrøjen kan desuden personaliseres med et individuelt print på ryggen, f.eks. dit eget navn eller navn og nummer på din største UFC-helt. Fås i både hvid og sort. Vores udvalg af UFC-inspirerede hættetrøjer omfatter desuden den klassiske UFC Full Zip Hoodie, der er lavet i et dejligt blødt materiale med UFC-logo på brystet og fås i tre forskellige afdæmpede farver.

Bekend kulør og vis hele verden din kærlighed til UFC – udstyret finder du hos Reebok.