alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Træningsdragter til kvinder | Officiel

 
[24]

TRÆNINGSSÆT TIL KVINDER

Spring med på athleisure-trenden, og forkæl dig selv med et lækkert, blødt træningssæt. 80’ernes klassiske joggingsæt er nemlig ikke længere kun til hjemmebrug, men er blevet et trendy og moderne statement, der signaliserer aktiv livsstil og tilbagelænet coolness. Et moderigtigt fritidssæt føjer et sporty touch til dit look, og samtidig sikrer den afslappede pasform og det bløde materialevalg dig maksimal komfort og velvære.

Tracksuits fra Reebok til hverdagsbrug

Udvalget af træningssæt til damer stort – fra bløde og løstsiddende heldragter til mere strømlinede og sporty tracksuits. Prøv f.eks. vores Training Supply Knitted Tracksuit, der fås i tre forskellige farver og er lavet af lækkert og luksuriøst fransk frottéstof. Brede striber langs benene og på skuldrene i changerende materiale giver træningsdragten et opdateret og moderne udtryk. Går du efter et mere urbant og iøjnefaldende design, er vores Training Essentials Sport Track Suit et godt bud. Træningsjakken er udført i matte kontrastfarver med sorte linjer langs arme og kanter, mens en hætte sørger for beskyttelse og komfort på kolde dage.

Fritidsdragter til hjemmebrug

Er du på jagt efter et rigtig behagelig joggingsæt, der egner sig perfekt til dovne søndage i sofaen eller filmaftener med veninderne? Så vil du højst sandsynligt synes godt om vores Classics French Terry Crew, der egner sig perfekt til formålet. Det superbløde franske frottéstof smyger sig behageligt ind til kroppen, mens pasformen garanteres af elastiske ribkanter i trendy retromønster med striber. Fås i tre forskellige farver.

Gav fritidsdragten en varm velkomst – endelig en modetrend, der ikke kun udmærker sig rent visuelt, men også er superbehagelig at have på! Se Reeboks store udvalg af tracksuits og træningsdragter online eller i din nærmeste sportsbutik.