alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING

Tights til kvinder

 
[191]
1 / 4
Side:af 4

TIGHTS TIL LØB OG FITNESS

Løbetights giver dig ikke kun en skarp silhuet, men fås i mange forskellige udgaver med diverse praktiske funktioner. Du kan f.eks. få vintertights, der holder dig varm og tør under vinterens smukke men kolde løbeture, eller specielle kompressionstights, der forbedrer blodomløbet og udholdenheden.

Klassiske løbetights

Er du på udkig efter et par helt klassiske løbetights, finder du et stort udvalg hos Reebok, enten online eller hos din lokale forhandler. Har du ikke noget imod at tiltrække dig lidt ekstra opmærksomhed på løbeturen? Så er vores Running Tights – AOP med et iøjnefaldende mønstret design det helt rigtige valg. Komforten sidder selvfølgelig også lige i skabet, bl.a. takket være svedtransporterende Speedwick-teknologi og praktiske paneler med åndbart netmateriale bag på knæene. Herudover er disse løbetights lavet af 91 % genanvendt polyester, og du gør dermed ikke kun noget godt for dig selv og din figur, men også for miljøet.

Vinterløbetights

Lufter du løbeskoene året rundt, også når temperaturerne ryger ned under frysepunktet? Så får du brug for et par varme vintertights, og her er vores Running Thermowarm Tights et fornuftigt bud. De er nemlig lavet af et superblødt fleecemateriale og udstyret med vindafvisende forstærkning fra knæet og op. Dermed holdes kulden bønhørigt på afstand, mens en praktisk lomme gør det nemt at opbevare nøgler eller penge undervejs

Funktionelle kompressionstights

Kompressionstights lyder måske umiddelbart som et medicinsk specialprodukt, men faktisk kan alle have glæde af denne type træningstights. De giver nemlig øget blodcirkulation, friskere ben under træningen og mindre ømhed efterfølgende. Effekten opnås gennem et blidt pres på musklerne, hvilket forbedrer kroppens naturlige evne til at transportere næringsstoffer og ilt rundt i kroppen.

Se Reeboks store udvalg af fitnesstights, gamacher og træningsleggings – vi har det hele til alle årstider, sportsarter og præferencer.