Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
Gratis levering og 100 dages returnering
Gratis levering og 100 dages returnering

Solbriller til kvinder

7 Products

SOLBRILLER

Et par stilrigtige og funktionelle solbriller kan være et afgørende accessory i hverdagen, uanset om programmet står på job, fritid eller sport. Heldigvis kan du sagtens få både moderigtige sportssolbriller og funktionelle damesolbriller.

Elegante sportssolbriller

Er du typen, der elsker at træne udendørs året rundt? Så hører et par solide sportssolbriller med godt hold og høj komfort absolut til basisgarderoben. Vi anbefaler at gå efter solbriller i et slidstærkt letvægtsmateriale, der kan holde til lidt af hvert. Til netop dette formål har Reebok udviklet de ultralette RSK 1 Sunglasses, hvor både stel og linser er udført i slidstærkt og let polycarbonat. Takket være gummiindsatser ved næseryggen sidder brillerne godt fast uden at genere. Det sporty look understreges af røde detaljer på brillestængerne og Reebok-logo på siden. Et andet bud kunne være vores RBS 4 Sunglasses med et solidt metalstel, linser i polycarbonat og næsepude af gummi. Disse elegante solbriller til kvinder har flotte kontrastfarver og Reebok-logo på brillestængerne. De signalerer aktiv livsstil og tilfører dermed dit look et sporty touch, uanset hvor du befinder dig, eller hvad du laver.

Sporty damesolbriller

Går du efter cool elegance? Så tjek vores RBS 7 Sunglasses, der er udført i et tidløst design efter den altid populære og trendy pilotsolbrille. Stellet er lavet af metal, mens linserne består af slidstærkt polycarbonat. Komforten er i top takket være gummiindsatser ved næseryggen, og brillerne er udstyret med orange detaljer og Reebok-logo.

Se Reeboks store udvalg af smarte og funktionelle solbriller til aktive og modebevidste kvinder.