alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sports-BH'er til kvinder

 
[197]
Kvinder Studio Sort Reebok PureMove 2 Sports Bra Motion Sense™Kvinder Studio Sort Reebok PureMove 2 Sports Bra Motion Sense™

Reebok PureMove 2 Sports Bra Motion Sense™

Kvinder Studio

1 / 5
Side:af 5

FÅ OPTIMAL STØTTE UNDER TRÆNINGEN MED EN SPORTS-BH

En god sports-bh er altafgørende for den gode træningsoplevelse, uanset om du er til fitness, løb, yoga eller en anden motionsform. Du kan nemlig først for alvor give den gas under træningen, når du mærker, at du får den rette støtte. Der er stor forskel på støttebehovet, hvilket ikke mindst afhænger af træningens intensitetsniveau. Heldigvis er udvalget af effektive sports-bh’er stort, fra de helt simple modeller til de mere feminine udgaver med diverse optiske finesser eller bh’er med formstøbte skåle og ekstra støtte til særlig intensiv træning.

Den klassiske sports-bh fra Reebok

Det er vigtigt med den helt rigtige støtte i bh-området, når du dyrker motion. Er du til den helt klassiske udgave, der bare støtter, hvor den skal? Så prøv vores Reebok Cross training Skinny Bra Graphic med svedtransporterende Speedwick-teknologi og udtagelige puder. Et andet godt bud kunne være vores Reebok Hero Racer Brand Read, der med sit sporty look både egner sig til lettere træningssessioner eller som en del af et trendy athleisure-look.

Den elegante trænings-bh

Går du efter en sports-bh, der signalerer elegance og femininitet uden at gå på kompromis med funktionaliteten? Så prøv vores Dance Strappy Bra, der med sin effektive støtte og sit moderigtige lag-på-lag-look i sort netmateriale gør en god figur både i fitnesscenteret og på dansegulvet.

Bh med intens støtte

Har du brug for seriøs støtte og hold under træningen? Så kunne vores Reebok Cross training Tech Bra af slidstærkt CORDURA®-materiale være løsningen. Se også vores Reebok Puremove Bra-kollektion med formstøbte skåle og revolutionerende Motion Sense Technology, der følger alle dine bevægelser perfekt.

Glæd dig til vores store udvalg af Reebok træningstoppe og sports-bh’er med indlæg – du finder helt sikkert en passende trænings-bh til netop dit behov.