alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Sokker og strømper til kvinder

 
[78]
1 / 2
Side:af 2

SOKKER

Uanset hvilken sportsgren du dyrker, kommer du ikke uden om et par funktionelle og komfortable sokker. Kravene til sokker og strømper varierer, men slidstyrke og svedtransporterende egenskaber er selvsagt et must. Herudover findes der strømper med forskellige former for støtte, herunder de populære kompressionsstrømper. Endelig er der selvfølgelig også strømper til hverdagsbrug, f.eks. halvstrømper til det perfekte sneaker-look.

Kompressionssokker

Kompressionssokker er populære takket være deres gavnlige effekt på blodomløbet. Prøv f.eks. vores Reebok Cross training Compression Knee Socks, der egner sig optimalt til intense træningsformer som Cross training og vægtløftning. Kompressionssokkerne er lavet af et elastisk og slidstærkt materiale med COOLMAX®-teknologi, der lader fødderne ånde og holder dem tørre. Ekstra støtte ved ankler og svang sikrer øget stabilitet under træningen.

Sportssokker

Har du brug for et par solide løbestrømper? Så kunne vores Reebok One Series Running Unisex Ankle Sock være et godt bud – de fås i sort og pink. Strømpen er strikket af microfibergarn, der er både blødt og stærkt på samme tid. Integreret affjedring ved tå og hæl dæmper stødpåvirkningen, mens en indsats af netstof på fodens øverste del sikrer ventilation. Forstærket støtte ved svangen giver øget stabilitet. Disse sportssokker støtter dig kort sagt optimalt uanset din motionsform.

Halvsokker

Selv den lækreste sneaker kan hurtigt komme til kort over for et par ufikse strømper, der kikset stikker op over skokanten og ødelægger det cool og casual look. Hos Reebok finder du et stort udvalg af usynlige halvstrømper, f.eks. vores behagelige og åndbare No-Show Sock i praktisk 3-pak. Vores Classic Footwear Invisible Sock fås ligeledes i 3-pak, og sikrer som navnet antyder det perfekte sneaker-look uden strømpekant.

Hos Reebok finder du strømper af enhver art, fra sportsokker og kompressionsstrømper til ankelsokker og halvstrømper.