alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING

Shorts til kvinder

 
[101]
1 / 3
Side:af 3

SHORTS TIL FITNESS OG SOMMER

Et par velsiddende og komfortable dameshorts er noget nær uundværlige, og anvendelsesmulighederne er selvsagt mange: fra varme sommerdage til svedige træningssessioner i fitnesscentret eller lange løbeture i det fri.

Løbeshorts

Har du brug for et par nye løbeshorts, så tjek vores bæredygtige og komfortable Sustainable Mesh Shorts af 100 % genanvendte materialer. Med valget af disse løbeshorts gør du ikke kun noget godt for miljøet, men også for dig selv og din form. Takket være den svedtransporterende Speedwick-teknologi, et let og luftigt netmateriale samt et figursyet snit, kan du nemlig se frem til behagelige temperaturforhold og maksimal bevægelsesfrihed – noget der selvsagt gør træningen sjovere og holder motivationen oppe. Et andet godt bud på et par behagelige og funktionelle sportsshorts er vores ultralette Running Printed Board Short, der ligeledes gør brug af Speedwick-teknologi og herudover er udstyret med en indvendig trusse.

Dameshorts

Mangler du et par komfortable dameshorts til hverdagsbrug? Så kan det betale sig at tjekke udvalget af sportsshorts, hvor der ikke er noget, som strammer, snærer eller gnaver. Samtidig vil de materialetekniske egenskaber holde dig tør og tilpas uanset varmegradernes forsøg på det modsatte. Prøv f.eks. vores 2-in-1 Perforated Shorts med ventilationshuller og svedtransporterende Speedwick-teknologi.

Hotpants til højintens fitness

Har du brug for et par træningsshorts til højintensive workouts? Så er vores Reebok Cross training Chase Shortie – Games et oplagt valg. Disse små og tætsiddende sportsshorts er lavet af et superblødt strækmateriale bestående af nylon og spandex, der tillader maksimal bevægelsesfrihed. Yderligere pluspunkter tæller den antibakterielle overflade, der forhindrer lugtgener, uanset hvor hårdt og længe du træner.

Find dine perfekte sommer- eller fitnessshorts hos Reebok.