alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold

Sko og sneakers til kvinder

 
[754]

MID SEASON SALE SAVES

Get up to 50% OFF newest styles just added to the sale. REEnergise your wardrobe with offers that'll have you buzzing.

SKO TIL FREESTYLE, FITNESS OG LIFESTYLE

Feminine sneakers

Er du på udkig efter et par lækres sneakers? Hos Reebok finder du et kæmpestort udvalg af damesneakers, fra klassiske design til retro-inspirerede kollektioner og futuristiske tendenser. Fælles for dem alle er det overlegne tekniske design, der sikrer maksimal støtte, stødabsorbering og et behageligt skoklima hele dagen igennem. Vil du gerne skille dig ud fra mængden? Så hop i vores 80’er-inspirerede Freestyle HI-sneakers med snørebånd og ankelrem, eller spring et årti frem med vores Reebok Aztrek i typisk 90’er-look med iøjnefaldende kontrastfarver.

Sportssko til fitness og træning

Er du på jagt efter et par innovative og komfortable sportssko, der understøtter dig optimalt under træningen? Så se Reeboks store udvalg af sportssko til kvinder. Prøv f.eks. vores ultralette Floatride RS ULTK løbesko, der får dig til at svæve henover asfalten og bl.a. udmærker sig med sine overlegne stødabsorberende egenskaber og unikke overdel i 360 graders Ultraknit. Søger du derimod den perfekte sko til fitnesscentret, er vores Reebok Cross training Nano 4.0 med DuraCage-teknologi et solidt bud.

Tidens hotteste modetrend hedder athleisure. Begrebet dækker over blødt og behageligt sports- og fodtøj, der sender et signal om en afslappet og aktiv livsstil. At både kvinder og mænd har taget athleisure til sig med åbne arme kan derfor ikke undre, for hvem vil ikke gerne se godt ud og samtidig nyde godt af alle træningstøjets tekniske og innovative kvaliteter? Farvel til stramme snit og ubehagelige materialer – goddag til flade sømme, gemte lynlåse samt svedafvisende og lugtfri materialer.

Reebok er ekspert inden for både avancerede sportssko, urbane sneakers og alt derimellem – se vores store udvalg af casual damesko, sneakers og sportssko.