alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sandaler og klipklapper til kvinder

 
[16]

COOL OG KOMFORTABLE BADESANDALER

Et par elegante og funktionelle badesandaler er svære at undvære, uanset om du slapper af i havnebadet, ved poolen eller på stranden, eller du bruger svømmehallen til at holde dig i form om vinteren.

Moderigtige badesandaler

Hvem kender ikke glæden over en ny bikini eller en sporty og velsiddende badedragt? Komforten i og omkring det våde element øges dog betydeligt med et par funktionelle sportssandaler, der har et godt greb i underlaget og samtidig beskytter dine fødder mod varme overflader, skarpe genstande og beskidte underlag. Heldigvis er det heller ikke noget problem at finde et par moderigtige badesandaler, der matcher din bikini eller badedragt og samtidig giver dit feminine look et sporty touch. Er du vild med pink, vil du f.eks. helt sikkert elske vores Reebok Original Slide, der er en badesandal i en sart lyserød nuance med pyntesøm og vores klassiske logo i opdateret design. Badesandalen er dog ikke kun visuelt attraktiv, men udmærker sig samtidig med en profileret undersål for god skridsikkerhed på våde og glatte overflader. Herudover er den formstøbte badesandal let at få af og på, og materialet er både let og hurtigttørrende. Kort sagt den perfekte følgesvend ved poolen, på stranden, i vinterbadeklubben eller i svømmehallen.

Sporty klipklappere

Er du på udkig efter et par komfortable og flade sandaler, der både kan bruges på varme sommeraftener og afslappende dage ved vandet? Så er vores Reebok Classic Slide-kollektion et godt bud. De lette og skridsikre sandaler er udført i et sporty og tidløst design, der sikrer dig tidens eftertragtede athleisure-look. Sandalerne er nemme at få af og på, og det lette materiale tørrer hurtigt. Fås i mange forskellige farver, fra pastel til klassisk hvid og sort eller med overdel i kontrastfarve.

Forkæl dig selv med et par Reebok-badesandaler eller sporty klipklappere – tjek det store udvalg online.