alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold

Løbesko til kvinder

 
[77]
1 / 2
Side:af 2

LØBESKO FRA REEBOK

Løb er en herligt ukompliceret sportsart, der hverken kræver dyrt fitnessabonnement, masser af udstyr, booking af baner eller anden planlægning. Du behøver bare et par gode løbesko – og så selvfølgelig en god portion viljestyrke, især på de kolde og mørke dage. Et par velsiddende løbesko af høj kvalitet hjælper dog betydeligt på motivationen og løbeglæden, så her kan det betale sig at bruge tid på at finde det helt rigtige par.

Den ultralette løbesko

Løbeteknik, støttebehov og komfortpræferencer varierer individuelt, men er du først og fremmest på jagt efter et par feminine og ultralette løbesko, er vores Reebok Floatride Run Flexweave et godt bud. Den innovative løbesko gør brug af vores specialudviklede ”figure of 8 Flexweave (TM)”-teknologi, der gør skoen åndbar, slidstærk og komfortabel selv på lange løbeture. Hertil kommer Reeboks egen Floatride Foam-teknologi, der sikrer maksimal stødabsorbering, mens EVA-skum stabiliserer din gang. Derudover har vi forsynet løbeskoen med en 3D-hæl og profileret undersål, der sikrer et godt og skridsikkert greb i underlaget. Du kan kort sagt se frem til svævende lette og ubesværede løbeture, og dermed de bedste forudsætninger for vedvarende motivation og løbeglæde.

Den terrængående løbesko

Er du typen, der hverken lader dig standse af vejr- eller vejforhold? Så har du brug for et par solide og terrængående løbesko, der ikke kun egner sig til fortove og velholdte stier, men uden problemer følger med dig ud i ukendt og ujævnt terræn. Som navnet antyder påtager vores All Terrain Craze sig hellere end gerne denne opgave. Takket være indbygget vand- og smudsafledning, slidstærk og skridsikker CRTek-ydersål samt affjedrende IMEVA-mellemsål, kommer du hurtigt, ubesværet og komfortabelt frem overalt.

Find din helt perfekte Reebok-løbesko – se udvalget online eller ude i sportsbutikkerne.