alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold

Jakker til kvinder

 
[52]
1 / 2
Side:af 2

FLOTTE OG FUNKTIONELLE DAMEJAKKER

Under de nordlige himmelstrøg har jakken en helt særlig plads i garderoben. Alt efter årstiden skal den både kunne modstå kulde, regn og blæst. Her kommer avancerede materialeteknologier derfor rigtigt til deres ret.

Sporty damejakker

Er du på udkig efter en både slidstærk, behagelig, funktionel og moderigtig damejakke? Så giver det god mening at vende blikket mod sportssortimentet. Her finder du nemlig et bredt udvalg af damejakker, der ikke blot har et skarpt look, men ligeledes imponerer med deres slidstærke og vejrbestandige egenskaber. Et godt bud kunne f.eks. være vores tidløse Training Supply Woven Bomber Jacket, der holder dig god og varm med sit slidstærke og forede twill-materiale og samtidig sender signal om en sund og aktiv livsstil med sit sportsinspirerede design.

Trendy vindjakker

Windbreakeren er tilbage – eller har den overhovedet været væk? I hvert fald er der masser af stilrigtige og behagelige eksemplarer at vælge imellem, fra 90’er-inspirerede farveorgier til mere afdæmpede komfortudgaver. Prøv f.eks. vores Reebok Classics Windbreaker med kontrastfarver, ribkanter og overdimensioneret hætte for cool elegance. For et mere tidløst look kan du prøve vores kridhvide Packable Hooded Windbreaker med faldskærmsinspirerede sømme for ekstra blikfang og slidstyrke.

Funktionelle sportsjakker

Et andet godt bud er vores elegante Reebok X Face Stockholm Hero Jacket, som er den perfekte fusion mellem sport og mode. Vindjakken er udført i et vandafvisende materiale, der smyger sig behageligt ind til kroppen og følger dens bevægelser perfekt. Hertil kommer det trendy design med kontrastfarver indrammet af diagonale refleksstriber i en flot sølvfarvet nuance, der samtidig sikrer maksimal synlighed hele vejen rundt.

Hos Reebok finder du altid et stort udvalg af damejakker til alle årstider og formål, selvfølgelig inspireret af nyeste trends inden for mode og materialeteknologi.