alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hættetrøjer og sweatshirts til kvinder

 
[215]
1 / 5
Side:af 5

SKRU OP FOR KOMFORTEN MED EN BLØD HÆTTETRØJE FRA REEBOK

Er der noget bedre end at slappe af i en blød og behagelig hættetrøje? Det skulle da lige være en smuk gåtur i naturen iført afslappet athleisure-look. Uanset hvad dagens program står på, passer hættetrøjen til det meste, ligesom den både er et hit på kølige sommeraftener og blæsende efterårsdage.

Den moderigtige hoodie

Ingen moderne damegarderobe uden en sporty og behagelig hættetrøje. Går du efter et urbant og aktivt look, kan du rolige trække i en snehvid hoodie med flade sømme, som er lavet af et blødt letvægtsmateriale for maksimal komfort. Det tætsiddende snit giver en flot figur, og skal det være rigtig individuelt, kan du endda vælge at få din helt egen tekst trykt på ryggen.

Hættetrøjer til træning

Træner du udendørs i vinterhalvåret, vil du hurtigt komme til at sætte pris på vores Thermowarm Touch Scuba Hoodie, der lavet i et behageligt strækmateriale med Thermowarm Touch-teknologi for exceptionel varme og komfort. Med specialdesignet krave, der beskytter dig optimalt mod vind og vejr under træningen. Huller til tommelfingeren holder ærmerne på plads og er desuden en praktisk funktion i overgangstiden, hvor det endnu er for lunt til vanter.

Feminine hættetrøjer

Uanset du dyrker dans eller ej, er vores Dance Crop Hoodie et must-have for den feminine og modebevidste kvinde, der gerne vil signalisere aktiv livsstil. Den korte overdel er udført i et afslappet og ”sjusket” look, og passer perfekt sammen med et par velsiddende leggins eller stramme jeans. Denne cool Reebok-sweatshirt sørger dog ikke kun for blikfang, men står også distancen under dansetræningen, for ryggen er nemlig udstyret med en praktisk ventilationsåbning.

Tjek vores store udvalg af Reebok-hættetrøjer – det perfekte valg for alle modebevidste og aktive kvinder med hang til komfort.