alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hovedbeklædning til kvinder

 
[43]

PANDEBÅND, HUER OG KASKETTER

Langt hår er ikke altid det mest praktiske i kombination med træning og sport. Heldigvis lader problemet sig let løse med et pandebånd, mens ekstreme sommer- eller vintertemperaturer til gengæld kræver effektiv beskyttelse i form af f.eks. en vinterhue eller solkasket. Hos Reebok finder du det hele, så vejret ikke kommer til at sætte en stopper for dine gode træningsvaner.

Hold hovedet koldt i sommervarmen

Løber du om sommeren, vil du uden tvivl have glæde af et diskret men tætsiddende pandebånd, der holder styr på dine lokker. Det samme gælder selvfølgelig indendørs fitnesstræning, hvor du ligeledes med fordel kan tøjle manken med et praktisk pandebånd. Prøv i den forbindelse vores Reebok One Series Thin Headbands i stribet sportsdesign, der sidder perfekt takket være tynde silikonestriber på indersiden. Har du derimod brug for solbeskyttelse, er en kasket et must. Vores Active Enhanced Performance Cap er lavet af et åndbart materiale med en vandafvisende finish, der forhindrer din cap i at blive våd i regnvejr.

Hold varmen på kolde vinterdage

Om vinteren har du omvendt brug for ekstra varme til hoved og ører, og her er vores Running Beanie af strikket strækmateriale et oplagt valg. Vil du hellere bruge pandebånd, egner vores Active Enhanced Winter Headband sig fremragende til formålet. Pandebåndet er nemlig lavet af et svedtransporterende materiale og dækker ørerne for ekstra komfort.

Smarte caps til piger

Går du frem for alt efter en smart kasket? Så tjek vores store udvalg af klassiske modeller, f.eks. Classics Foundation 5 Panel Cap i navyblå eller Reebok Classic Face Cap.

Hos Reebok finder du kort sagt alt i moderigtig og funktionel hovedbeklædning til kvinder.