alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold

Handsker til kvinder

 
[2]

HUSK HANDSKERNE

Fører du en aktiv livsstil fuld af sport og bevægelse, er det svært at undvære et par funktionelle handsker. Du har selvfølgelig brug for handsker til at holde dine hænder varme under udendørstræning om vinteren, men også til at sikre et godt greb under styrketræning og til at beskytte den sarte hud i håndfladen. Hertil kommer specialdesignede handsker som f.eks. boksehandsker eller løftehandsker. Hos Reebok finder du et stort udvalg af træningshandsker til mange forskellige træningsformer, herunder et bredt udvalg af handsker til kvinder.

Universelle træningshandsker

Maskinerne i træningscentret kan være hård kost for huden i håndfladerne, men samtidig har du brug for et fast og sikkert greb. Dette gælder selvfølgelig især, hvis du dyrker særligt krævende sportsarter som f.eks. vægtløftning. Et godt bud på et par fitnesshandsker til damer kunne være vores Sport Essentials Workout Glove uden fingre, der er udført i et slidstærkt og åndbart strækmateriale med svedtransporterende PlayDry-teknologi. Designet uden fingre gør det dejlig nemt for dig at skifte musik på din smartphone under træningen.

Handsker til Cross training

Cross training er en utrolig populær sportsgren, der har inden for de seneste par år har taget både mænd og kvinder med storm. Træningen er meget intens og effektiv, men kræver derfor også passende udstyr, herunder specielle Cross training-handsker. Prøv vores Reebok Cross training Women's Training Gloves, der afbøder stød og slag med indbyggede gelpuder i håndfladen. Hertil kommer forstærkning på alle udsatte områder samt ventilationshuller i handskens indvendige del. Et godt bud på en basis-handske til Cross training kunne være vores Reebok Cross training Unisex Grip Gloves, der bl.a. er udstyret med støddæmpende netindsats i håndfladen for god ventilation.

Se vores store udvalg af handsker til styrketræning, fitness og løb, enten online eller hos din nærmeste forhandler.