alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold

Fitness- og træningssko til kvinder

 
[69]

MID SEASON SALE SAVES

Get up to 50% OFF newest styles just added to the sale. REEnergise your wardrobe with offers that'll have you buzzing.
1 / 2
Side:af 2

TIPS TIL TRÆNINGSSKO

Hvis du træner i fitnesscenter, er et par gode træningssko afgørende for både udholdenhed, komfort og sikkerhed. Gode træningssko skal have et godt greb i underlaget og støtte fødderne perfekt i alle stillinger. Disse funktioner er meget vigtige, da sko med ringe støtte og stødabsorbering øger risikoen for skader i fødder, ankler og knæ. Vil du have succes med din træning er rådet derfor enkelt: Vælg den rigtige fitnesssko fra starten. Så får du mest ud af træningen og undgår ærgerlige skader.

Træningssko med stabilitet og støtte

Reebok har et stort udvalg af træningssko, fitnesssko og aerobicsko til kvinder. Er du på jagt efter en klassisk, men ekstra lækker fitnesssko? Så er vores lette og alsidige Reebok Speed Her TR et særdeles godt bud. Det topmoderne design signalerer elegance og femininitet, mens den sportslige side af sagen bl.a. varetages af 3DFuseFrame-teknologi for ekstra tåbeskyttelse og stødabsorberende midtersål af IMEVA-skum. Går du efter et mere utraditionelt look, er vores hårdtslående Ultra Circuit TR ULTK LM et oplagt valg. Den futuristiske træningssko til kvinder har en tyk EVA-midtersål i kombination med en ydersål af gummi for maksimal støtte og stabilitet, mens overdelen i åndbart Ultraknit-materiale uden irriterende søm og syninger giver en fri og ubesværet fornemmelse.

Træn med fart

Har du brug for en ultralet Reebok-træningssko med maksimal bevægelsesfrihed? Så prøv vores letteste og mest fleksible ydersål til dags dato – den sidder på vores Yourflex Trainette 10 MT. Den ultralette fitnesssko er udført i et åndbart design med et godt greb i underlaget og gode stødabsorberende egenskaber, der holder dig noget nær svævende under træningen.

Fra Cross training over styrketræning til aerobic – vores udvalg har Reebok-træningssko til enhver træningsform.