alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Udstyr til kvinder

 
[4]
Combat Sort United By Fitness Training Hand GripsCombat Sort United By Fitness Training Hand Grips

United By Fitness Training Hand Grips

Combat

Yoga Sort One Series Wrist GlovesYoga Sort One Series Wrist Gloves

One Series Wrist Gloves

Yoga

TRÆNINGSMÅTTER OG FITNESSUDSTYR

Med det rigtige fitnessudstyr bliver træningen både mere motiverende og effektiv, så hvorfor ikke belønne dig selv for din udholdenhed med en lækker træningsmåtte eller dit helt eget professionelle sjippetov til Cross training? Hos Reebok finder du et bredt udvalg af udstyr til træning, uanset om du beskæftiger dig med styrketræning, Cross training, udstrækning eller stabiliserende øvelser.

Udholdenhedstræning med sjippetov

Engang hørte sjippetovet hjemme i skolegården, men det klassiske sjippetov har fået en overhaling og fremstår nu i en strømlinet og slidstærk udgave med et tov af stål, der kan holde til træning på alle slags underlag uden at blive slidt i stykker. Er du seriøs omkring din træning, gør du derfor dig selv en stor tjeneste ved at vælge et rigtigt sportssjippetov, der er udviklet specifikt til fitnessbrug. Hos Reebok finder du flere forskellige sjippetov til træning og fitness, der alle udmærker sig ved at være både lette og ekstremt holdbare, ligesom længden selvfølgelig kan indstilles efter din højde og træningsform.

Træningsmåtter

En slidstærk træningsmåtte med en skridsikker underside er altafgørende for den gode træningsoplevelse. Prøv f.eks. vores Fitness Mat Grey Love, der med sin tykkelse på 4 mm yder tilstrækkelig støtte og affjedring, mens det teksturerede design holder måtten på plads, uanset hvor intensivt du træner. Det vindende design komplementeres af et trendy print i stencildesign: LOVE FITNESS. Er du mere til yoga end hård fitnesstræning? Så er vores elegante Elite Yoga Mat med 5 mm tykkelse lige noget for dig. Fås i sort med inskriptionen Elite Yoga.

Hos Reebok finder du et stort udvalg af fitnessudstyr til mange forskellige sportsarter – både til hjemmebrug, udendørs træning og fitnesscentret.