alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING

Dansesko til kvinder

 
[1]
Kvinder Dance Hvid Freestyle Motion Lo ShoesKvinder Dance Hvid Freestyle Motion Lo Shoes

Freestyle Motion Lo Shoes

Kvinder Dance

HOP MED PÅ MODEN – DANS DIG FIT

Dansehold som DanceFit og Zumba hører til de helt store trends inden for fitnessområdet i øjeblikket, og de hårdtpumpede sportsformers popularitet er da heller ikke svær at forstå. Til DanceFit slår du dig løs med fede dansetrin og svedige koreografier til tidens hotteste dancemusik. Zumba kan det samme – bare med latinamerikanske dansetrin og rytmer. Uanset hvad du vælger, sikrer den høje intensitet ditto kalorieforbrænding og humør.

Lette og slidstærke dansesko

Uanset om du vælger DanceFit, Zumba eller andre former for dansetræning, har du brug for et par slidstærke dansesko, der støtter dine fødder og sikrer optimal stødabsorbering. Hos Reebok finder du et stort udvalg af lette og velsiddende sko til dans, der sikrer ubesværede dansetrin og bevægelser uanset tempo og intensitet. Prøv f.eks. vores halvhøje dansesko fra Guresu 2.0-kollektionen, hvis ydersål er udstyret med en særlig TurnZone-teknologi, der sikrer lette og præcise 360-graders bevægelser. Ikke noget dårligt kort at have på hånden, hvis du sætter en ære i at levere en så flot og professionel koreografi som muligt. Både DanceFit og vores Guresu-sko egner sig dog også til nybegyndere, for fitnessdans handler først og fremmest bare om at danse, bevæge sig og have det sjovt. At kombinationen af dans, bevægelse og fitness får kroppen til at forbrænde rigtigt mange kalorier, er selvsagt bare et stort plus.

Ekstra blikfang

Et andet godt bud på en solid dance-sko er vores yderst skridsikre The Pump Izarre, der er behagelig og åndbar takket være overdel i Air-netmateriale. Hertil kommer avanceret Pump-teknologi, der får skoen til at sidde som støbt på foden. Hvad angår det visuelle design, er skoen udført med bred sål i gråmeleret marmor-look for ekstra blikfang.

Hop med på moden – kom i form med dans.