alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Crossfit-tøj til kvinder

 
[67]
1 / 2
Side:af 2

REEBOK CROSSFIT

Er du også blevet bidt af crossfit-feberen? Så er du ikke alene, for den hårdtslående og alsidige træningsform har taget Danmark med storm. Muligvis fordi det intensive workoutniveau i den grad formår at levere synlige resultater. Et andet stort pluspunkt er de afvekslende træningsøvelser, der både kombinerer styrke-, konditions- og smidighedstræning. Hvis du virkelig vil give den gas til crossfit, har du brug for det rigtige træningstøj, og her er nøgleordene svedafvisende egenskaber, høj bevægelsesfrihed og et funktionelt snit.

T-shirts til crossfit

Har du ikke dyrket crossfit før, kan du godt forberede dig: Du kommer til at svede og få pulsen op! I crossfit når du nemlig hele vejen rundt om alle muskelgrupper, og det sker i et højintensivt tempo. Derfor har du brug for en crossfit T-shirt med særdeles gode svedtransporterende egenskaber, prøv f.eks. vores superbløde Reebok Crossfit Speedwick F.E.F. Tee, der holder dig tør og tilpas under selv den hårdeste træning takket være vores effektive Speedwick-teknologi. Er du stolt af dine fitnessresultater? Så fortæl det til hele verden med vores Crossfit Games Tee, der bærer inskriptionen ”The Fittest on Earth”.

Crossfit kompressionstights

Crossfit er som sagt en meget krævende og intensiv træningsform, så hvorfor ikke give dine hårdtarbejdende muskler et lille boost med vores Reebok Crossfit Compression Tights? Disse effektive kompressionstights er udført i et behageligt og slidstærkt strækmateriale i kombination med svedtransporterende Speedwick-teknologi og forstærkede CORDURA®-paneler på skinnebenet. Samme egenskaber besidder vores Reebok Crossfit Comp Tights Aop, der bl.a. holder motivationen oppe med inskriptionen ”better than yesterday”.

Hos Reebok finder du alt i crossfit-udstyr – fra tights og shorts til T-shirts, tanktoppe og sports-bh’er. Selvfølgelig udført i dugfriske designs og med nyeste materialeteknologier.