alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold

Reebok classics til kvinder

 
[797]

REEBOK CLASSIC – TIDLØSE SNEAKERS

Ingen moderne damegarderobe ville være komplet uden et par behagelige sneakers – din garanti for moderigtig komfort på søndagsgåturen i skoven og dansegulvet lørdag aften. Vores store udvalg af Reebok Classic til kvinder omfatter både retro-inspirerede modeller, spritnye designs og klassiske kondisko af den gamle skole.

Reebok Classic – moderne

Leder du efter et par Reebok Classic, der kan give din stil et sporty touch og samtidig understrege din aktive og energiske livsstil? Så er kollektionen Classic Nylon med lækre detaljer og afdæmpede farver et godt bud. Skal det hellere være helt enkelt og tidløst? Så se vores strømlinede Princess-sneaker, der som navnet antyder er en prinsesse værdig, hvad angår både design og komfort. Drømmer du om at lægge et par centimeter til i højden? Så er der hjælp at hente i form af vores Classic Leather Double plateau-sneaker, der udført i et trendy og moderigtigt look.

Reebok Classic – retro

Kan du se ideen i at kombinere tidligere årtiers ikoniske modetrends med moderne komfort og funktionalitet? Det kan vi også! Derfor finder du et stort udvalg af 80’er- og 90’er-inspirerede Reebok Classics i opsigtsvækkende designs. Se f.eks. vores spraglede ’90S Roots-kollektion, hvor der er fuld fart på farverne, fra sarte patelnuancer til stærke kontrastfarver som blå over for orange. Samtidig er der skruet tilsvarende op for de funktionstekniske kvaliteter, og du kan derfor se frem til optimal stødabsorbering, støtte og skoklima.

Reebok Classic i hvid

Hvide sneakers trender for alvor lige nu, og selvfølgelig finder du et kæmpestort udvalg af hvide damesneakers hos Reebok, både med og uden synlig gummisål. Skal det være ekstra luksuriøst? Så prøv vores cremehvide Workout Plus Vintage af det blødeste læder.

Reebok Classics i sort eller hvid – elegante damesneakers eller opsigtsvækkende fusioner.