alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Bukser til kvinder

 
[81]
1 / 2
Side:af 2

TRÆNINGSBUKSER

Sweatpants, på dansk oftere kaldet joggingbukser, oplever i disse tider en sand renæssance. Træningsbuksernes store popularitet er en del af den aktuelle athleisure-trend, der i al sin enkelthed går ud på at forene det bedste fra sportens og modens verden i komfortable og moderigtige livsstilsprodukter. Af samme grund er et par joggingbukser i dag ingen hindring for at tage på shoppetur eller hygge sig på yndlingscaféen med veninderne – den eneste forskel er nok, at du har det betydeligt mere komfortabelt end i par stramme jeans.

Casual sweatpants

Overvejer du at hoppe med på athleisure-trenden? Så kommer du ikke uden om et par velsiddende og moderigtige fritidsbukser. Se f.eks. vores 90’er-inspirerede Classics Advanced Carrot Pants med ribkanter og et figursyet snit. Det sporty og retro-inspirerede look understreges af en kontrastfarvet stribe i siden. Vi bliver ligeledes i 90’erne med vores bløde og lækre Classics Advanced Track Pants, der har et både tidløst men trendy udtryk med en bred stribe i en iøjnefaldende kontrastfarve.

Træningsbukser til fitness

Er du på udkig efter et par træningsbukser i ordets oprindelige betydning? Så prøv vores Elements Bootcut Pants med svedtransporterende Speedwick-teknologi. De tætsiddende sportsbukser er udført i et blødt letvægtsmateriale og har et trendy bootcut-snit. Hertil kommer et bredt elastikbånd i taljen, der udjævner og glatter. Dermed er du garanteret en skarp silhuet, uanset hvor langt du er kommet i dit træningsprogram. Andre pluspunkter omfatter den bæredygtige materialesammensætning, der består af 70 % genanvendt polyester.

Joggingbukser, sweatpants, sportsbukser og fritidsbukser – du finder dem alle i det store udvalg hos Reebok.