alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tasker til kvinder

 
[152]
1 / 4
Side:af 4

TASKER

Tasker er essentielle accessories, og den helt rigtige taske kan være en perfekt og raffineret understregning af dit udtryk. Heldigvis er markedet i dag ikke kun begrænset til små dametasker, men omfatter også mere funktionelle og praktiske tasker, der lader dig transportere sportstøj, arbejdscomputer eller weekendgarderoben uden besvær. Praktisk og slidstærkt design behøver heldigvis ikke at være kedeligt, og hos Reebok finder du et stort udvalg af både stilfulde og funktionelle tasker til kvinder.

Weekendtasker

Den perfekte weekendtaske skal selvfølgelig have god plads til alle weekendturens fornødenheder, men samtidig må den også gerne være feminin og smart. En ramponeret sportstaske passer ikke rigtig til en romantisk weekend med kæresten eller et luksuriøst spaophold med veninderne. Dette problem er der heldigvis råd for, se f.eks. vores feminine Duffle Bag. Denne elegante weekendtaske egner sig perfekt til alle former for udflugter og ture, da den er udstyret med et separat rum til f.eks. sko eller vådt badetøj. Et andet godt bud er vores smarte Premium Cylinder Bag, der med sin runde form og detaljer i neopren og læder udstråler luksus og elegance.

Træningstasker

Er du på jagt efter en rummelig, funktionel og feminin træningstaske? Så er vores elegante Women's Foundation Grip Graphic i sart babyblå et oplagt valg. Forede bæreremme og rum til vådt tøj eller mudrede sko gør denne sportstaske til den perfekte træningsmakker. Er du den travle type med mange jern i ilden? Så har vores Reebok Cross training 'Grab And Go' Duffle Bag af slidstærkt CORDURA®-materiale potentiale til at blive en uundværlig følgesvend, for her er masser af lommer og plads til både vådt tøj og din bærbare computer.

Se Reeboks store udvalg af rygsække, skuldertasker, weekendtasker og træningstasker til kvinder.