alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold

Tilbehør og udstyr til kvinder

 
[177]
1 / 4
Side:af 4

UDSTYR TIL LØB

Løb har udviklet sig til en populær folkesport, der udøves af alle aldersklasser og hele året rundt. Netop på grund af årstidernes skift får du brug for diverse tilbehør, hvis du vil løbe sikkert og komfortabelt gennem både sommerens hede og vinterens kulde.

Tilbehør til løb: Vinterhalvåret

Hvis man kun vil løbe i dejlig varmt sommervejr, bliver sæsonen noget kort på vores breddegrader. Er du seriøs omkring din sport, giver det derfor god mening at investere i sæsontilpassede accessories og udstyr til løb. Om vinteren klarer du dig næppe uden passende hovedbeklædning, og her er vores Running Beanie en praktisk følgesvend. Er du mere til pandebånd, er vores Active Enhanced Winter Headband et godt valg. Pandebåndet er lavet af et svedtransporterende materiale og er designet, så det også dækker ørerne.

Vinterhandsker

Hænderne kan du til gengæld pakke ind i vores Active Enhanced Womens Gloves, der er udført i et lagdelt Thermowarm Deltapeak-materiale med svedtransporterende Speedwick-teknologi. Som noget praktisk er handskerne samtidig udstyret med touchscreen-venlige fingerspidser, så du kan styre musikken og i øvrigt betjene din smartphone undervejs.

Sommertilbehør til løb

Om sommeren går det hele noget lettere, ikke desto mindre har du stadig glæde af funktionelt tilbehør til løb, prøv f.eks. vores Reebok One Series Thin Headband, der holder håret på plads og altid sidder perfekt takket være tynde silikonestriber på indersiden. En anden praktisk følgesvend er vores Wrist Water Bottle 200 ml, der fastgøres til dit håndled og gør det supernemt at fylde væskedepoterne undervejs. Flasken er udført i BPA-frit materiale, og holderen omfatter en lille lomme til nøgler.

Besøg Reebok online eller hos din nærmeste forhandler, og se vores store udvalg af udstyr til Cross training, løb og meget mere.