Specifik information om fortrydelsesretten

Sidst Opdateret: 5/27/22
Retningslinjer for fortrydelsesret og returnering af produkter, der er købt i Reebok online-shoppen

Den nemmeste måde at træde tilbage fra købsaftalen og returnere dine produkter gratis på, hvilket også er vores foretrukne måde, er at følge anvisningerne på hvordan du returnerer et produkt. Du har dog også ret til at træde tilbage fra købsaftalen ved at indsende en erklæring, hvoraf det tydeligt fremgår, at du ønsker at træde tilbage fra salgskontrakten. Du kan finde flere oplysninger i afsnit 2.13 og efterfølgende afsnit i vores Betingelser og vilkår.

Retningslinjer for fortrydelsesret i forbindelse med digitale tjenester og digitalt indhold, som din konto

Den nemmeste måde at træde tilbage fra købsaftalen om en digital tjeneste eller digitalt indhold, og vores foretrukne måde at gøre det på, er at slette din konto ved at gå til “Dataindstillinger” i bundteksten på vores hjemmeside og vælge “Slet mine data og min konto”. Du har dog også ret til at træde tilbage fra købsaftalen ved at indsende en erklæring, hvoraf det tydeligt fremgår, at du ønsker at træde tilbage fra salgskontrakten. For yderligere oplysninger, læs afsnit 4.3 og efterfølgende afsnit i vores Betingelser og vilkår.

Var denne artikel behjælpelig?

Ja / Nej

Hvor er min ordre?

Log ind eller brug Guest Tracker for hurtigt at spore din ordre, starte en returnering, annullere ordrer og tjekke status på en returnering.

Kan du stadig ikke finde dit svar?

SPØRG VORES KUNDESERVICE

mandag til fredag 8:00 – 18:00