alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold

Vandresko til mænd

 
[30]

VANDRESKO

Fører du en aktiv livsstil med masser af fart på? Så har du brug for et par komfortable og slidstærke vandresko, der støtter dine fødder dagen igennem. Vandresko med stødabsorbering egner sig nemlig ikke kun til decideret sportsbrug, men giver ligeledes en uvurderlig komfortforskel under hverdags- og fritidsaktiviteter. Uanset om du er på sightseeing i storbyjunglen, på udflugt i ujævnt terræn eller spiller bold med ungerne.

Guide til vandresko

Hos Reebok fører vi et bredt udvalg af vandresko til mænd – fra sporty outdoor-modeller til superlette storbynyheder:

Sko til lange gåture – vandringseksperten

Er du fan af lange vandreture i naturen i al slags vejr? Så prøv f.eks. vores Trailgrip RS 5.0 GTX-vandresko med vandtætte egenskaber, der er designet til at give dine fødder et sikkert greb i underlaget i selv det mest ujævne og mudrede terræn. GORE-TEX®-materiale holder dine fødder tørre, mens DMX Ride-skum sikrer optimal affjedring selv på stenede og hårde underlag.

Lette vandresko – urban klassiker

Har du først og fremmest din gang på stenbroen, er et par moderigtige og lette vandresko med solide outdoor-egenskaber et must. Prøv f.eks. vores vandresko Reebok Ever Road Mix, der gør din gang rundt i byen florlet takket være vores unikke bevægelige luftteknologi kaldet DMX FLOW. Samtidig sørger den slidstærke sål med boble-profilering for et solidt greb i underlaget.

Sko med stødabsorbering – komfort på jobbet

Har du et job, hvor du er på fødderne det meste af dagen? Så har du brug for et par komfortable og pæne sko, der støtter og aflaster alle de rigtige steder. Til dette formål har vi udviklet serien Reebok Work N Cushion, der både lader dine fødder ånde, sikrer et godt greb i underlaget og yder maksimal støtte.

Med et par walking-sko fra Reebok er du sikret maksimal komfort, støtte, affjedring og åndbarhed.