alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
FREE DELIVERY OVER DKK 200 & 60 days FREE RETURNS

UFC-tøj til mænd

 
[8]

KAMPSPORTSUDSTYR

MMA er en af verdens hurtigst voksende sportsgrene, fordi den underholdende og intensive kampsport for mange er den perfekte måde at komme i form på. MMA er en hårdtslående og kontant kontaktsport, og derfor gælder det om at have sit kamsportstøj og udstyr i orden. Er der ét sted, du ikke ønsker at gå ned på udstyr, må det afgjort være her!

MMA-udstyr

Sidder du klistret til skærmen, hver gang Ultimate Fighting Championship løber af stablen? Så har du måske også selv fået lyst til at dyrke den populære sportsgren? I så fald har Reebok det helt rigtige MMA-træningstøj til dig. Læs mere om Reeboks UFC-kollektion nedenfor.

Træningsshorts

Når du dyrker kampsport, er det vigtigt at holde sine bevægelser skarpe – hvert eneste spark skal sidde i skabet. I den forbindelse har du brug for slidstærkt, fleksibelt og behageligt MMA-træningstøj, ikke mindst til dine ben. Prøv f.eks. vores UFC Fight Night Blank Octagon Shorts med flade søm og slidser i siderne for øget bevægelighed. Udført i klassisk UFC-look og fremstillet af et svedtransporterende og slidstærkt letvægtsmateriale med masser af stræk for optimal bevægelsesfrihed.

T-shirts

Reebok fører et stort udvalg af kampsportstøj til brug i ringen eller træningscentret, men måske vil du hellere bare udtrykke din begejstring for sporten? Så se vores store udvalg af UFC-fangear, f.eks. vores UFC Fight Night Walkout Jersey med autentiske detaljer, der giver dig det helt rigtige look til en nervepirrende Fight Night med vennerne.

Hoodies

Vis din kærlighed til sporten med den officielle Reebok UFC Fight Night Blank Walkout Hoodie, der bæres med stolthed af alle UFC-deltagerne på kampdagen og er lavet af et blødt og behageligt materiale.

Uanset om du er fan eller udøver, er Reebok UFC-kollektionen helt sikkert noget for dig.