alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Træningsdragter til mænd

 
[18]
Mænd Lifestyle Sort MYT Track SuitMænd Lifestyle Sort MYT Track Suit

MYT Track Suit

Mænd Lifestyle

TRACKSUITS TIL MÆND

At modebranchen låner referencer fra sportens verden er ikke nogen ny tendens, og senest er det klassiske træningssæt blevet optaget i det fine selskab. Det er godt nyt for alle med hang til ukompliceret og afslappet komfort, for nu kan du både bruge din træningsdragt på vejen til og fra fitnesscentret, derhjemme og ude i byen.

På udkig efter en trendy træningsdragt til mænd?

Ingen moderne mandegarderobe uden en moderigtig træningsdragt, og heldigvis er mulighederne mange – fra det ultrasporty til et mere casual udtryk. Hos Reebok finder du et stort udvalg af træningssæt, træningsdragter og tracksuits til mænd – kald det, hvad du vil. Prøv f.eks. vores Classics French Terry Big Iconic Crewneck, der er lavet af et superblødt materiale med et ikonisk Reebok-logo foran.

90’er-fritidsdragt til mænd

Husker du de farvestrålende fritidssæt fra 80’erne og 90’erne? De er nu tilbage i opdaterede og iøjnefaldende designs, der både sender en kærlig hilsen til de populære årtier og samtidig har fået en overhaling hvad angår materialekomfort og funktionalitet. Prøv f.eks. vores retro-inspirerede Classics Advanced Track Jacket med kontrastfyldte farver og masser af solid 90’er-stemning. Må dit træningssæt gerne tiltrække sig lidt ekstra opmærksomhed? Så prøv vores farvestrålende Classic Vector Tracktop, der er lavet i et ultralet materiale og skaber blikfang med sine stærke farvedesigns.

Træningssæt for herrer

Selvsagt kan du stadig bruge dit træningssæt til det oprindelige formål, nemlig fitness og sport. Prøv i den forbindelse vores Tech Woven Tracksuit i slim-cut design, der er udført i et slidstærkt letvægtsmateriale med svedtransporterende Speedwick-teknologi for maksimal komfort og bevægelsesfrihed under træningen.

Uanset om du er på udkig efter et tracksuit til mænd for modens eller sportens skyld, finder du helt sikkert det rigtige blandt Reeboks store udvalg af træningssæt til herrer.