alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tights til mænd

 
[29]

REEBOK-TIGHTS

Tights, leggins eller lange underbukser – Reebok har et bredt udvalg af tights til mænd, uanset om du er på udkig efter træningstights, kompressionstights eller klassiske løbetights.

Kompressions-tights

Lyder øget blodcirkulation, friskere ben under træning og mindre ømhed efterfølgende som noget for dig? Så prøv vores udvalg af kompressionstights til mænd. Disse tights presser blidt på musklerne under træningen, så du opnår et bedre blodomløb. Dette forbedrer din naturlige evne til at transportere næringsstoffer og ilt rundt i kroppen, hvilket du i den grad kan mærke både under og efter træningen. Reebok fører et stort udvalg af compression-tights til herrer med både lange og trekvarte ben. Uanset længden nyder du godt af vores specialudviklede Speedwick-teknologi, der effektivt leder sveden væk fra kroppen og holder dig tør. En anden praktisk feature er den antimikrobiale overfladebehandling, der beskytter huden mod bakterier fra træningsmåtten.

Løbetights

Er du på jagt efter klassiske løbe-tights til mænd, har vi mange forskellige modeller i moderigtige farver. Alle med praktiske features som lomme til nøgler, svedabsorberende egenskaber og reflekslogo for større synlighed i trafikken. Fås i både lange, trekvarte og korte modeller og i et væld af forskellige designs.

Vinterløbetights

Skal der mere end kolde temperaturer til at stoppe dig? Så prøv vores Running Thermowarm Touch Winter Tights af superblødt fleecemateriale på din næste vinterløbetur. Foran på lårene er disse varme og behagelige løbetights til herrer udstyret med vindafvisende forstærkning, der holder kulden bønhørigt på afstand. Af praktiske features kan desuden nævnes lomme til opbevaring af nøgler eller penge undervejs samt 360 graders refleksprint for øget synlighed i trafikken.

Leggins til mænd er kommet for at blive – find dit perfekte par hos Reebok.