alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
FREE DELIVERY OVER DKK 200 & 60 days FREE RETURNS

Sokker og strømper til mænd

 
[73]
1 / 2
Side:af 2

STRØMPER

Et veltempereret og godt indeklima i skoen er altafgørende, hvis du vil beholde en frisk og veludhvilet fornemmelse dagen igennem. Her spiller valget af strømper eller sokker en nøglerolle. Dette gælder selvsagt særligt under sport og anden fysisk aktivitet, hvor f.eks. kompressionsstrømper kan have en gavnlig effekt. Hos Reebok finder du et stort udvalg af løbesokker, kompressionsstrømper og sportsstrømper til mænd.

Sportsstrømper

Et par velsiddende og skridsikre Reebok strømper er et godt udgangspunkt for en vellykket træningssession. Er du på udkig efter et par støttende og svedtransporterende ankelstrømper til løbetræning? Vælg mellem helt klassiske løbestrømper eller f.eks. vores Reebok ONE Series Running Ankle Sock udført i et blødt og behageligt mikrofibermateriale med forstærket ankelbeskyttelse, åndbart netmateriale ved tæerne og affjedring i hælen.

Kompressionsstrømper

Har du brug for ekstra støtte og stabilitet under træningen? Så prøv de ergonomiske Reebok Cross training Compression Knee Socks, der er lavet af vores åndbare og svedabsorberende COOLMAX®-materiale og støtter foden perfekt hele vejen rundt takket være strækmateriale i spandex.

Ankel- og knæstrømper til Cross training

Cross training er en hård og intens sportsgren, hvor du gerne skal kunne stå godt fast. Af samme grund går du ikke galt i byen med sokker af et svedtransporterende materiale. Prøv f.eks. vores Reebok Cross training Engineered Crew Socks med ergonomisk pasform og COOLMAX®-materialeteknologi for en åndbar, kølig og let fornemmelse.

Herrestrømper og sokletter

Selvom du ikke lige dyrker sport, må du ikke underkende betydningen af et par komfortable og åndbare kvalitetsstrømper. Vi fører mange forskellige herrestrømper, fra de klassiske tennisstrømper og hverdagsstrømper i forskellige længder til de helt korte sokker beregnet til sneakers. Prøv f.eks. vores Classic Footwear Invisible Socks eller Men’s Inside Thin Sock.

Du finder alt fra knæstrømper til sokletter hos Reebok.