alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold

Shorts til mænd

 
[167]

MID SEASON SALE SAVES

Get up to 50% OFF newest styles just added to the sale. REEnergise your wardrobe with offers that'll have you buzzing.
1 / 4
Side:af 4

SHORTS TIL MÆND

Et par moderigtige træningsshorts til mænd går du aldrig galt i byen med – uanset om du er på vej ud at løbe, hænger ud på boldbanen med vennerne eller planlægger en afslappet eftermiddag på stranden. Udvalget af fede shorts til mænd er stort, fra cool retro-modeller til futuristiske funktionsshorts med diverse praktiske finesser.

Træningsshorts

Dyrker du Cross training eller træner i det fri? Så har du brug for et par lette og komfortable træningsshorts til mænd. Prøv f.eks. vores Reebok Cross training Speed Board Shorts, der sikrer maksimal bevægelsesfrihed under din workout. Er du mere til fitnesscentrets maskiner, vil du have stor glæde af vores vandafvisende Epic Endure Short med CORDURA® materialeteknologi, der beskytter din hud under kontakten med maskinerne. Hertil kommer svedtransporterende Speedwick-materiale, der sikrer en behagelig og tør fornemmelse under selv de mest krævende workouts. Er det derimod i bokseringen, du slår dine folder? Så er vores Reebok Combat Prime Boxing Shorts med ekstrabred elastik i taljen det perfekte valg.

Moderigtige herreshorts

Selvom du ikke er på vej ned i fitnesscentret, er et par sporty herreshorts med lommer et oplagt valg. Vores mange moderigtige og behagelige modeller sikrer dig optimal komfort på varme dage, oplev f.ek.s udvalget af shorts i let og behageligt materiale eller vores vandafvisende Epic Cordlock Shorts med iøjnefaldende grafisk print. Et par lette og hurtigtørrende herreshorts er selvsagt en uundværlig del af sommergarderoben, uanset om du hænger ud i havnebadet, på stranden eller yndlingscaféen.

Se vores store udvalg af træningsshorts, løbeshorts, korte shorts og lange shorts til mænd, og find din favorit blandt de mange forskellige modeller, designs og farver.