alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold

Sandaler og klip-klapper til mænd

 
[16]

SANDALER OG KLIP-KLAPPER

Vinteren kan føles særdeles lang og kold i Danmark. Det er derfor altid en befrielse at kunne trække i et par komfortable sandaler, når solen og varmen igen finder vej til vores himmelstrøg. Hos Reebok har vi et stort udvalg af smarte og sporty sandaler til mænd, og du behøver derfor ikke at gå på kompromis med stil og komfort på ferien.

Hvad kendetegner en god badesandal?

Er du på udkig efter de perfekte klip-klapper til mænd, bør du først og fremmest gå efter sandaler med et skridsikkert sålmønster. Der kan være særdeles glat omkring poolen eller i svømmehallen, så her er det vigtigt at kunne stå fast. Beslutter du dig for et par Reebok-badesandaler som f.eks. KOBO H2OUT, kan du desuden se frem til smarte features som indbygget vandafledning i sålen – slut med svuppende fodtrin. Herudover er det vigtigt at vælge flade sandaler, der sidder godt fast på foden, samtidig med at de er lette at tage af og på. Endelig er det vigtigt, at de valgte sandaler er lavet af et hurtigttørrende materiale, så du ikke skal gå rundt i våde sandaler længere tid end højst nødvendigt.

Modesandaler til mænd

Det var den rent komforttekniske side af sagen, men hvad med looket – er det overhovedet muligt at finde smarte og moderigtige badesandaler? Her er svaret heldigvis ja, for udvalget af badesandaler og klip-klapper til mænd har aldrig været større. Prøv f.eks. Reeboks badesandaler fra kollektionen Reebok Original Slide, der er en opdateret og moderne udgave af den populære klassiker. Det sporty og tidløse look er bevaret, men fås nu også med rem i kontrastfarve og logo i varierende størrelse.

Husk at vores Reebok-sandaler ikke kun er et hit ved poolen – de beskytter også mod brandvarme fortove og standsand.