alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold

Løbesko til mænd

 
[73]
1 / 2
Side:af 2

REEBOK-LØBESKO

Løb er efterhånden blevet en folkesport, uanset om der er tale om korte distancer i urbane omgivelser, længere strækninger i naturskønt terræn eller måske ligefrem maratonløb eller andre krævende discipliner. Årsagen til løbesportens popularitet er ikke svær at få øje på – den kan nemlig praktiseres stort set alle steder hele året rundt og ganske gratis. Du behøver kun et par gode løbesko, så er du klar til at gå i gang.

Sådan finder du de perfekte løbesko til mænd

Udvalget af løbesko til mænd er enormt, så her gælder det om at spore sig nærmere ind på dine behov: hvilket terræn skal du bruge dine løbesko i – asfalt, skovbund eller begge dele? Hvis du ikke har brugt løbesko før, kan du også overveje at få foretaget en løbetest i en sportsbutik. I den forbindelse analyseres din løbestil og fodstilling, hvorefter personalet hjælper dig med at finde den helt rigtige model.

Reebok-løbesko

Hos Reebok er vi specialister i løbesko og har udviklet mange banebrydende designs siden vores første par løbesko så dagens lys i 1958. Skal det være topmoderne med et strejf af futurisme? Så prøv vores superlette Fusion Flexweave med Floatride-skum og en unik vævet struktur i ottetalsdesign. Drømmer du om at svæve henover asfalten med maksimal affjedring og stødabsorbering? Så prøv vores løbesko med KooshRide-skum, f.eks. Reebok Sweet Road 2 eller Reebok Harmony Road 2. Sidstnævnte er desuden udstyret med 3M™-refleksdetaljer, som gør dig synlig i mørket. Er du til ujævnt terræn, forhindringsbaner og udfordrende betingelser? Så prøv vores All Terrain Super 3.0 Stealth, der holder vandet ude med H20 Drain-teknologi og sikrer et optimalt greb med 5.10 gummisål.

Det store udvalg af Reebok-løbesko fredsstiller kort sagt selv den mest kræsne og kvalitetsbevidste løber, fra nybegynder til professionel.