alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Jakker til mænd

 
[63]
1 / 2
Side:af 2

HERREJAKKER

En velsiddende og moderigtig jakke gør underværker for dit samlede udtryk, så her betaler det sig at gå efter kvalitet og tidløst design, uanset om du er på udkig efter lette vindjakker og sommerjakker eller måske en varmende termojakke.

Forårs- og sommerjakker

Når sol og varme endelig vender tilbage efter en lang vinter, er der intet skønnere end at kunne forvise den tunge vinterfrakke til loftet og i stedet slænge en let og luftig forårsjakke til mænd over skulderen. Hos Reebok finder du et stort udvalg af netop sommer-, forårs- og vindjakker. Prøv f.eks. vores retro-inspirerede Reebok Classics Track Jacket, der med sit markante stars and stripes-design udstråler 80’er nostalgi for fuld udblæsning, mens materialekvalitet og komfort samtidig har fået en moderne opgradering.

Vind- og løbejakker

Et cool og komfortabelt bud på en stilrigtig herrevindjakke er vores Classics Foundation Windbreaker i vintage-look med lynlås i kontrastfarve og autentisk Reebok-logo på bagsiden. Det samme gælder vores Classics Vector Unisex Anorak i trendy 90’er-look. Skal du derimod bruge en højfunktionel sportsjakke, så prøv f.eks. vores Running Iron Jacket. Denne lette løbejakke er ikke kun den perfekte følgesvend på løbeture om sommeren, men kan bruges året rundt takket være sine vandafvisende egenskaber og refleksstriber, der gør dig synlig i skumringstiden.

Termojakker til mænd

Når vinteren rigtig sætter ind, kan du med fordel skifte til en varm termojakke. Prøv f.eks. vores Thermowarm Primaloft ® med varmende Thermowarm Deltapeak-letvægtsmateriale. Endnu varmere får du det i en lækker dunjakke, prøv f.eks. vores Outdoor Hybrid Down Jacket med hætte og ægte dun.

Blandt Reeboks store udvalg finder du uden problemer den helt rigtige jakke, uanset årstid, stil og prisklasse.