alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold

Hættetrøjer og sweatshirts

 
[128]
1 / 3
Side:af 3

HÆTTETRØJER TIL MÆND

Sweatshirts, hættetrøjer eller hoodies – kært barn har mange navne, og i en moderne mandegarderobe kommer man næppe udenom denne tidløse beklædningsgenstand.

Hættetrøjer og sweatshirts

En urban og sporty sweatshirt er en praktisk og moderigtig følgesvend året rundt – på kølige sommeraftener, blæsende efterårseftermiddage og kolde vinterdage. Hos Reebok er vi eksperter i at producere komfortable herretekstiler med praktiske og innovative finesser, ligesom vi altid er med helt fremme, når det gælder moderigtige og nyskabende designs. Hos Reebok finder du derfor altid et stort udvalg af fede hættetrøjer til mænd – slidstærke, behagelige og stilsikre. Prøv f.eks. vores retro-inspirerede Classics Disruptive Fleece Crewneck, der er udført i et lækkert fleecemateriale med gummiprint og ribkanter for optimal pasform. Om muligt endnu mere behageligt får du det i vores Training Essentials Microfleece Hoodie, hvis ultrabløde microfleece-materiale smyger sig tæt ind til kroppen for masser af varme og komfort på kolde dage.

Hættetrøjer med lynlås

Blandt de forskellige typer hættetrøjer til mænd må varianten med lynlås siges at være den mest fleksible. Prøv f.eks. vores lette og sporty Speedwick Full Zip hoodie til mænd, der er har praktiske svedtransporterende egenskaber takket være vores effektive Speedwick-teknologi. Kan du godt lide at hente inspiration i gamle modetrends? Det kan vi også! Se f.eks. vores Reebok Classics Franchise Track Top, der sender en kærlig hilsen til 80’ernes populære træningsjakker med sit klassiske Reebok-look og kontrastfylde farvevalg. Et andet godt bud på en retro-inspireret hættetrøje med lynlås til mænd er vores urbane Classics ½ Zip Hoodie. Materialevalget er dog alt andet end retro – ved at bruge mellemvægtsfleece er der nemlig både sparet på vand, energi og kemikalieforbrug under produktionen.

Uanset om du foretrækker polokrave, hætte, lynlås eller crewneck, finder du den perfekte herre-sweatshirt hos Reebok.