alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold

Handsker til mænd

 
[4]

HANDSKER TIL MÆND

Et par slidstærke fitnesshandsker med et godt greb er afgørende for den gode træningsoplevelse. Udvalget af funktionshandsker er stort, fra solide handsker til vægtløftning og styrketræning til lette træningshandsker og vinterhandsker til løbesport.

Handsker til fitness og Cross training

Træningshandsker er en uundværlig del af dit fitnessudstyr. De forhindrer hård hud, vabler eller sår i håndfladen i forbindelse med brug af fitnessmaskiner og andet udstyr. Resultatet? Med de rigtige fitnesshandsker træner du bedre og mere effektivt. Når du vælger handsker til træning eller Cross training gælder det også om at være opmærksom på overfladestrukturen – vælg et par handsker, der ikke kun beskytter, men samtidig sikrer et godt og solidt greb i udstyret. Prøv f.eks. vores Reebok Cross training Mens Training Gloves, der har gelepuder i håndfladen for ekstra stødafdæmpning. Herudover er handskerne forstærket på alle udsatte steder og overlever derfor uden problemer selv de mest intensive workouts i træningscentret.

MMA-handsker til mænd

Hører du til den voksende skare, der bare ikke kan få nok af amerikansk kampsport? Så har du brug for et par solide træningshandsker, der understøtter din performance optimalt. Prøv vores Combat Leather MMA Glove uden fingre, der er udført i slidstærkt læder og foret for optimal stødafdæmpning. Er du i stedet på udkig efter en klassisk boksehandske, er vores Leather Training Glove et godt bud. Den forede inderside absorberer stødene fra dine slag perfekt.

Handsker til vægtløftning

Dyrker du vægtløftning, har du brug for et par slidstærke og behagelige handsker, der kan holde til den hårde træning med de tunge vægte i træningscentret. Hos Reebok finder du et stort udvalg af behagelige og åndbare handsker til vægtløftning, der samtidig sikrer et optimalt greb om vægtstangen takket være de teksturerede håndflader.

Find dine næste træningshandsker hos Reebok.