alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold

Fitness- og træningssko til mænd

 
[94]
1 / 2
Side:af 2

ALT OM FITNESSSKO

Den moderne mand forventes at holde sig i god form livet igennem, og derfor frekventerer vi fitnesscentre og sportsklubber som aldrig før. Træningen bliver dog først både sjov og effektiv, når udstyret er i orden. Læs alt om fitnesssko til mænd her.

Sådan finder du perfekte fitnesssko

Det kan være en udfordring at finde de bedste fitnesssko, for udvalget er stort, og der kommer hele tiden nye finesser og materialer til. Du kan derfor med fordel indskrænke din søgning ved først at afdække dit behov: hvilken type træning dyrker du og hvor ofte? Skal du bruge sko til indendørs træning i hal, sko til boldspil på asfalt i det fri eller sko til fitnesscenteret? Hos Reebok finder du et stort udvalg af fitness- og træningssko, og de overskuelige kategorier gør det nemt at finde den rigtige model.

Ultralette træningssko i iøjnefaldende farver

Lyder det som den helt rigtige kombination for dig? Så se vores alsidige Speed TR Flexweave-modeller med revolutionerende Flexweave-materiale på overdelen og ekstra responsiv profilering på ydersålen for et optimalt greb i underlaget. Træner du på flere forskellige underlag? Den udfordring klarer vores Reebok Speed TR 2.0 uden problemer, for denne Reebok fitnesssko er udstyret med et nyt og innovativt sålmønster, RopePro-teknologi og overdel i slidstærkt CORDURA®-materiale.

Opsigtsvækkende fitnesssko til herrer

Vil du skille dig ud fra mængden? Så prøv vores stilrigtige Ultra Circuit TR ULTK LM-kollektion, der skaber blikfang med moderigtige farver og overdel i unikt Ultraknit-materiale. Vores Cross training Nano 9 Flexweave har også fuldt tryk på farver og kontraster, og her sørger den lette og åndbare overdel i NanoWeave-materiale for ekstra komfort og slidstyrke.

Hos os finder du kort sagt det hele – fra fjerlette aerobicsko til bundsolide vægtløftningssko og alt derimellem.