alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
FREE DELIVERY OVER DKK 200 & 60 days FREE RETURNS

Crossfit-tøj til mænd

 
[54]
1 / 2
Side:af 2

CROSSFIT-TØJ FRA REEBOK

Crossfit kaldes af mange den ultimative træningsform, fordi den kombinerer styrke-, konditions- og smidighedstræning. Det giver gode muligheder for et sjovt og afvekslende træningsprogram, som kan varieres i det uendelige. Kom godt i gang med Reeboks behagelige og funktionelle crossfittøj til mænd.

Tøj til crossfit – hvad skal du vælge?

Crossfit er en af tidens mest populære træningsformer – sikkert fordi de intensive workouts er så dejligt effektive. Herudover kan crossfit både udøves i naturen og i fitnesscentret, så både outdoor-entusiasten og den mere vejrfølsomme fitnesstype kan føle sig godt til rette. Uanset om du træner inde eller ude, er det afgørende at have det rigtige crossfit-tøj. Du løber nemlig hurtigt sur i træningen, hvis tøjet strammer, eller du er våd af sved efter fem minutter.

T-shirts

Når du dyrker crossfit, har du brug for en behagelig T-shirt med god pasform, optimal bevægelsesfrihed og gode svedtransporterende egenskaber. Et moderigtigt design er også en prioritet for fleste. Og alle disse krav opfylder Reeboks crossfit-tøj til fulde. Prøv f.eks. vores Reebok Crossfit Move Tee med specialdesignede ærmer for maksimal bevægelighed, eller vores Reebok Crossfit Activchill Tee med ekstra rygventilation og ACTIVCHILL-materialeteknologi.

Træningsshorts

Et par velsiddende træningsshorts kan gøre underværker for din workout. Prøv f.eks. vores Reebok Crossfit Epic Shorts, der er lavet af et slidstærkt og vandafvisende strækmateriale, som følger dine bevægelser optimalt og holder dig tør. Eller hold dig flyvende med vores Reebok Crossfit Speed Shorts, der er lavet af et ultralet materiale. Træner du udenfor? I det store udvalg af crossfit-tøj fra Reebok kan du vælge mellem flere behagelige træningsbukser, f.eks. vores bløde og ergonomiske Reebok Crossfit Double Knit Jogger.

Er du på udkig efter lækkert crossfit-tøj til mænd, kan du roligt starte din søgning hos Reebok.