alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold

Herretøj

 
[806]

MID SEASON SALE SAVES

Get up to 50% OFF newest styles just added to the sale. REEnergise your wardrobe with offers that'll have you buzzing.

SPORTY OG KOMFORTABELT TØJ TIL MÆND

En aktiv og sund livsstil kræver et godt udvalg af behageligt og funktionelt hverdags- og træningstøj. Reebok er brancheførende inden for denne kategori og udvikler hele tiden nye teknologier og designs.

Fitnesstøj til mænd

Træningen i fitnesscentret bliver en hel del mere komfortabel og effektiv, hvis du har det rette udstyr. Sportstøj til mænd skal have en god pasform, der yder støtte uden at sidde for stramt. Andre vigtige funktioner tæller svedtransporterende egenskaber, god ventilation og anti-friktion. Du kan sagtens købe dit herretøj online. Her kan du med fordel vælge et mærke du allerede kender, så er du nemlig sikker på kvaliteten.

Løbetøj

En løbetur i en lun og forårsgrøn skov kræver nok ikke den store overvindelse for de fleste. Anderledes ser det ud i de kolde, mørke vintermåneder, men som bekendt findes der ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Reebok har derfor udviklet en serie vejrbestandigt træningstøj til mænd, der gør det til en fornøjelse at dyrke sport i det fri hele året rundt. Prøv f.eks. vores Reebok Cross training Thermal Joggers, der er udstyret med vindafvisende egenskaber fortil og strækstof bagpå for maksimal bevægelsesfrihed.

Hættetrøjer og sweatshirts

Vores udvalg af herretøj omfatter også et bredt udvalg af moderigtige og funktionelle hættetrøjer og sweatshirts. Går du efter et casual og moderigtigt storbylook? Så prøv f.eks. vores Noble Fight Hoodie med lynlås eller vores Speedwick Full Zip Hoodie med svedtransporterende egenskaber.

Se også vores øvrige udvalg af fritids- og træningstøj til mænd, fra T-shirts, shorts, jakker og løbetights til badetøj og træningssæt. Alle modeller og kollektioner er selvfølgelig udført i den velkendte Reebok-kvalitet.