alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold

Reebok Classics til mænd

 
[585]
1 / 13

REEBOK CLASSICS TIL MÆND

En moderne herregarderobe ville ikke være komplet uden et par tidløse sneakers, og her falder valget ofte på et par Reebok Classics-sko. Det er der mange gode grunde til, og nedenfor løfter vi sløret for et par af dem.

Hvorfor købe Reebok Classics?

Reebok er markedsførende inden for sneakers, sportssko, sportstøj og tilbehør og har forsynet sports- og modeglade kunder med innovative produkter i knap 125 år. Udvalget af Reebok Classics til herrer er derfor stort, fra klassiske lædersneakers til futuristisk streetwear og cool retromodeller. Som altid hos Reebok kombineres komfortable sportsfunktioner med et elegant og moderigtigt design, der gerne har lidt ekstra kant. Prøv f.eks. vores Phase Series, der er inspireret af tennisspillets elegante univers for et tidløst og afslappet look. Det fineste nubucklæder understreger den høje kvalitet, mens EVA-mellemsålen sikrer optimal stødabsorbering og affjedring.

Skil dig ud med Reebok Classics

Må der gerne være endnu mere knald på farver og kontraster? Så er kollektionerne Club C eller ’90s Roots nok lige noget for dig. Vælger du et par Reebok Classics-sko fra Club C-kollektionen til mænd, kan du se frem til cool vintagedesign i kombination med superkomfortable features som overdel af blødt læder, slidstærk ydersål af gummi samt EVA-mellemsål og udskiftelig indersål for ekstra affjedring. Kan du derimod ikke få nok af 90’erne, vil du elske den farvestærke ’90s Roots-kollektion, der med sine striber i stærke pangfarver leder tankerne hen på dette livlige og rebelske årti. Andre eksempler på designs med en moderigtig hilsen til fortiden omfatter kollektionerne Vintage samt Retro Running. Vil du være sikker på at blive lagt mærke til på gaden? Så er den futuristiske kollektion InstaPump Fury med nøgleordene standout style, casual wear og athleisure style lige noget for dig.

Køb Reebok Classics, hvis du har hang til høj komfort og tidløse designs.