alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
FREE DELIVERY OVER DKK 200 & 60 days FREE RETURNS

Bukser til mænd

 
[72]
1 / 2
Side:af 2

BUKSER TIL MÆND

Hvorfor kun gå i jeans, når der findes en hel verden af både sporty og komfortable herrebukser derude? Den moderne mand kan heldigvis sagtens gå i casual træningsbukser uden for fitnesscentret. Faktisk er denne produktgruppe blevet så populær, at den både går under navnet joggingbukser, træningsbukser og sweatpants – kært barn har som bekendt mange navne.

Joggingbukser

Er du på udkig efter er par behagelige joggingbukser til mænd? Så se vores store udvalg af kombinerede livsstils- og fitnessbukser med performance-inspirerede materialer og moderigtige designs. Prøv f.eks. vores slim-fit Reebok Classics Joggers udført i klassisk design, men med en opdateret, moderne silhuet og overdimensioneret logo på benet for ekstra blikfang. Vores superbløde Combat Legacy Joggers er et andet godt bud på en behagelig og moderigtig joggingbuks til hverdagsbrug.

Træningsbukser

Elsker du at træne udendørs i al slags vejr? Så har du brug for et par slidstærke og funktionelle træningsbukser til mænd. Et godt bud kunne være vores Speedwick Woven Trackster, der er udført i et praktisk vandafvisende materiale. Hertil kommer UPF 50+ beskyttelse, svedtransporterende Speedwick-teknologi og praktiske lynlåslommer til værdigenstande. Kort sagt opfylder disse Reebok-træningsbukser alle krav til en moderne og alsidig træningsbuks til sommerhalvåret. Træner du udendørs hele året? Så får du brug for et par varme sweatpants til mænd. Prøv f.eks. vores Thermowarm Joggers, der er udført i et varmegivende letvægtsdesign. Denne usædvanlige kombination opnås ved hjælp af vores specialudviklede Thermowarm Deltapeak-teknologi, der holder på varmen uden at gøre bukserne tunge og klodsede.

Se vores store udvalg af Reebok joggingbukser, sweatpants og træningsbukser til mænd – du finder helt sikkert en passende model til både livsstil og sport.