alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tasker til mænd

 
[149]
1 / 4
Side:af 4

SPORTSTASKER OG RYGSÆKKE

En lækker og funktionel rygsæk fuldender dit sporty og urbane look og forebygger samtidig ømme skuldre og dårlig bærekomfort. Find din perfekte taske blandt vores store udvalg af rygsække, weekendtasker, træningstasker og skuldertasker til mænd.

Rygsække til hverdagsbrug

Er du på jagt efter en komfortabel og praktisk taske til din bærbare computere, der BÅDE beskytter elektronikken og dine skuldre? Så tjek vores Classic Laptop Sleeve Backpack, der har et skarpt og sporty look. Med foret lomme for ekstra beskyttelse samt justerbare og polstrede skulderstropper. Skal din rygsæk have et ekstra trendy look? Så prøv f.eks. vores Style Premium Convertible Grip, der perfekt forener funktionalitet og stil. Her er du sikret funktionel opbevaring takket være individuelle rum til din bærbare computer, nøgler, sko og træningstøj, og tasken kan både bæres som rygsæk og dufflebag. Du kan også tage et smut tilbage til de farverige 90’ere med vores retro-inspirerede Lost & Found Vector Backpack.

Træningstasker

Mangler du en klassisk træningstaske til mænd? Så se vores Reebok Cross training 'Grab And Go' Duffle Bag, der er lavet af slidstærkt CORDURA®-materiale, som giver maksimal holdbarhed og herudover imponerer med sin praktiske ruminddeling. Skal du transportere mudrede træningssko eller vådt svømmetøj? Så tjek vores Les Mills Unisex Duffle med rum til våde ting og foret lomme til elektrisk udstyr.

Weekendtasker

En trendy herretaske til weekendture er et must til den aktive mand, der elsker rejser og nye oplevelser. Hos Reebok finder du et stort udvalg af smarte og praktiske weekendtasker. Selvsagt kan du også bruge vores mange moderigtige træningstasker som rejsetaske, prøv f.eks. vores Lost & Found Grip Duffle Bag i retro-inspireret 90’er-look.

Find din favorit blandt de mange flotte Reebok-tasker.