alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold

Tilbehør og udstyr til mænd

 
[157]

MID SEASON SALE SAVES

Get up to 50% OFF newest styles just added to the sale. REEnergise your wardrobe with offers that'll have you buzzing.
1 / 4
Side:af 4

FITNESSUDSTYR

Vi dyrker fitness som aldrig før. Faktisk er fitnesstræning i dag den foretrukne motions- og sportsaktivitet blandt voksne danskere. Af samme grund er antallet af fitnesscentre fordoblet på under 10 år, og samme stigning ses uden tvivl inden for udvalget af træningsudstyr og sportstilbehør.

Accessories til mænd

Fitnesstræning er et vidt begreb – fra kamsportsinspirerede træningsformer og intensivt Cross training til mere blide og holistiske træningsformer med elementer af fysioterapi og yoga. Af samme grund varierer det nødvendige sportstilbehør voldsomt. Uanset om din foretrukne træningsform kræver meget eller lidt fitnessudstyr, kan det rigtige træningstilbehør ofte gøre træningen meget sjovere. I sidste ende kan det derfor være udslagsgivende for din udholdenhed.

Udstyr til løb

Selvsagt er de helt rigtige løbesko alfa og omega for den gode løbeoplevelse, men herudover kan passende tilbehør til løb som solbriller, pulsur, hovedbeklædning og vanter også gøre en stor forskel. Hos Reebok finder du altid det nyeste træningstilbehør. Prøv f.eks. vores Reebok Runtime Watch med kronograf-, stopur- og alarmfunktion, der hjælper dig med at holde styr på tiden under træningen. Løber du om sommeren, vil du have stor glæde af sportstilbehør som vores moderigtige udvalg af kasketter eller vores praktiske vandflasker. I de kolde vintermåneder gør vores svedabsorberende Active Enhanced Winter Headband med øretildækning underværker, og det samme gælder for vores bløde fingervanter med vindbeskyttelse.

Andet træningstilbehør

Andre praktiske accessories til mænd tæller vores mange praktiske tasker, der gør det nemt at transportere træningsudstyret stilfuldt til og fra fitnesscentret. Vælg mellem klassiske sportstasker, retro-inspirerede bæltetasker eller f.eks. vores sporty Active Core Backpack med justerbare, forede skulderstropper.

Forkæl dig selv med lækkert træningstilbehør fra Reebok, og få endnu mere træningsglæde.