Kan jeg bytte et produkt?

Sidst Opdateret: 6/20/22

Købt noget fra reebok.dk, du gerne vil bytte til anden størrelse? Følg trinene herunder for hurtigt og let at bytte produkter. Bemærk venligst, at returnering ikke er mulig, hvis du har købt produktet fra en anden Reebok-hjemmeside.   

Hvis du har købt produktet i en fysisk butik, beder vi dig henvende dig dér.

For at bytte dine produkter fra reebok.dk skal du gøre følgende:
1. Log ind på din konto eller brug ordresporingssiden til at se din ordreinformation. Tryk på "Gratis størrelsesbytning", og vælg produkterne, du gerne vil bytte. 
2.  Print din byttelabel. Vær opmærksom på: Labelen, der fulgte med i din pakke, er kun beregnet til returneringer.
3. Pak produkterne eller produktet i den originale emballage, og læg det i kassen sammen med leveringssedlen (den leveringsseddel, der fulgte med din ordre). Skal du returnere eller bytte varer fra flere forskellige ordrer? Så sørg for at inkludere alle de leveringssedler, der fulgte med i pakkerne.
4.  Luk kassen ordentligt, og sæt din byttelabel oven på det originale forsendelseslabel. 
5.  Aflevér din pakke ved et returneringssted. Send dine varer med det fragtfirma, der står på dit byttelabel for at undgå yderligere forsendelsesomkostninger. Sørg for at aflevere pakken inden for 5 dage for at undgå, at din  ombytning bliver annulleret. 
-PostNord 
-UPS 
6.  Når din bytteordre er ankommet og er blevet behandlet på lageret, sender vi dine nye produkter. Returnerer du også produkter? Det kan tage op til 14 dage at få pengene tilbage. Refunderinger til e-gavekort sker via e-mail umiddelbart efter, at returneringen er behandlet. 

Bemærk, at et produkt kun kan byttes én gang. Hvis det nye produkt stadig ikke passer eller lever op til dine forventninger, returnér da venligst produktet og bestil det ønskede nye produkt igen.

Returnerer du også produkter? 
Vi refunderer dig via samme betalingsmetode, du anvendte ved købet, når vi har modtaget din pakke. Det kan tage op til 14 dage at behandle refunderingen.

  • Vi sender dine bytteprodukter til den tidligere oplyste leveringsadresse som standardlevering.
  • Du kan kun bytte et produkt til en anden størrelse. Hvis du vil have en anden farve eller et andet produkt, skal du returnere produktet og afgive en ny ordre. Hvis den ønskede størrelse ikke er tilgængelig under ombytningen, er produktet desværre (midlertidigt) udsolgt.
  • Ombytning er ikke mulig, hvis du har købt et produkt på en anden hjemmeside.
  • Customisede produkter er skabt specielt til dig. De kan ikke byttes. I tilfælde af en produktionsfejl, så kontakt os.

Var denne artikel behjælpelig?

Ja / Nej

Hvor er min ordre?

Log ind eller brug Guest Tracker for hurtigt at spore din ordre, starte en returnering, annullere ordrer og tjekke status på en returnering.

Kan du stadig ikke finde dit svar?

SPØRG VORES KUNDESERVICE

mandag til fredag 8:00 – 18:00