Hvordan returnerer jeg mine produkter?

Sidst Opdateret: 1/29/21

Der findes forskellige returmetoder, afhængig af hvor du har købt dit produkt. Varer, der er købt i Reebok online shop kan kun returneres til os med post via DPD / PostNord. Varer, der er købt i en Reebok butik, kan kun returneres i butikken.

Forkert størrelse? I stedet for at returnere produktet, kan du bytte det til en anden størrelse helt gratis. Find mere information på vores hjælpeside om ombytning .

Varer købt i Reebok online shop
Du kan returnere din onlineordre inden for 60 dage efter modtagelse af din ordre uden en begrundelse.  Hvis du har modtaget en ordre i flere pakker, starter de 60 dages returperiode den dag, du modtog den sidste pakke.

Vær opmærksom på, at du ikke vil blive opkrævet for fragtomkostninger til din returnering, hvis du anvender det samme fragtfirma, der leverede varen, og du følger vores returanvisninger nedenunder.

Forkert størrelse?
I stedet for at returnere produktet, kan du bytte det til en anden størrelse helt gratis. Find mere information på vores hjælpeside om ombytning.

Returnering med DPD / PostNord:

  1. Gå ind på reebok.dk/returneringer, fortæl os hvilket produkt eller produkter, du vil returnere og hvorfor. Bekræft din returnering.
  2. Pak produkterne ned igen, brug den vedlagte returneringslabel fra pakken og put det over det gamle forsendelsesmærkat.
  3. Aflever pakken til afleveringsstedet nærmest dig: lokale PostNord indleveringssted.
Hvis du har mistet returneringsmærket, så kan du få et emailet til dig, efter du har fuldført 1. trin af denne guide. 


Hvad er returpolitikken for ansigtsklæderne?
Hvis maskens emballage ikke er brudt, kan den returneres som normalt. Se vores generelle returneringspolitik under "Hvad er betingelserne for returnering? " og "Hvordan returnerer jeg mine produkter? ".

Hvis produktets emballage er brudt, kan det ikke returneres, refunderes eller byttes på grund af helbredsårsager, medmindre der er tale om produktionsfejl.


Varer købt i en Reebok butik
Hvis du ønsker at returnere produkter, som er købt i en Reebok-butik, er det bedst at returnere din(e) uønskede vare(r) i samme butik, som du købte dem i. Medbring venligst din kvittering, og vær sikker på at returnere varen inden for 60 dage efter købet. Bemærk venligst, at vi i øjeblikket ikke modtager returneringer i vores butikker af varer, som er købt via vores online shop. 

Returpolitik
Du kan læse om regler og restriktioner i vores returpolitik.

Varer købt hos en autoriseret Reebok-forhandler
Hvis du har købt produkter hos en af vores autoriserede forhandlere, bedes du kontakte dem, da de har deres egen returpolitik. Det er ikke muligt at returnere varer i en Reebok butik, hvis du har købt dem i en af vores partneres butikker.

Var denne artikel behjælpelig?

Ja / Nej

Hvor er min ordre?

Log ind eller brug Guest Tracker for hurtigt at spore din ordre, starte en returnering, annullere ordrer og tjekke status på en returnering.

Kan du stadig ikke finde dit svar?

SPØRG VORES KUNDESERVICE

mandag til fredag 8:00 – 18:00