Hvad er leveringstiden og -omkostningerne?

Sidst Opdateret: 2/10/23

Brug over 200 kr. og levering er gratis. 
Tabellen herunder viser nogle estimerede leveringstider for de tilgængelige tjenester. En forventet leveringsdato vil blive oplyst ved kassen. 

 

LeveringsmådetidOmkostning
Standard hjemmelevering med PostNord/UPS3-4 arbejdsdage40 DKK
Gratis over 200DKK
Afhent din ordre ved et PostNord /UPS afhentningssted.3-4 arbejdsdage40 DKK
Gratis over 200DKK
Ekspreslevering med UPS *    1-2 arbejdsdage109.99 DKK
Det kan tage ekstra tid for customisede produkter.+1-2 arbejdsdage 

* Hvis du bor i et område, der har ekspreslevering, vil det være en mulighed ved kassen. Gennemfør din ordre før 16:30 for at få din ordre næste arbejdsdag.

 
Hvor er min ordre?
Hvis du gerne vil 
tracke din ordre , kan du følge den inde på din ordreinformationsside. Hvis den ikke er blevet afsendt endnu, så er vi allerede i gang med at få den afstendt så hurtigt som muligt. Hvis du har modtaget din forsendelses-e-mail med et PostNord/UPS sporingsnummer (Track & Trace), så følg linket givet i samme email for at se seneste nyt om din ordre. 

Det kan være, du modtager flere forsendelser som del af din ordre, og hver forsendelse vil have sit eget sporingsnummer (Track & Trace) og email.


Forudbestillinger og produkter tilbage på lageret:

Bemærk venligst: Produkter, der imidlertidigt ikke er på laget, men kunne forudbestilles, kan have andre leveringstider. Du kan finde mere information her, eller ved at tjekke den estimerede leveringsdato i din ordrehistorik. 

Ikke hjemme på leveringstidspunktet? 
Du kan selv følge din levering ved at følge linket, der følger med i forsendelses-emailet fra PostNord/UPS. Du kan evt. videresende pakken til et afhentningssted, ændre leveringsdatoen eller endda få din nabo til at tage imod den.
 
Delivery Rules & Restrictions:
  • reebok.dk kun leverer i Danmark.
  • Vores leverandørs leveringsdage er fra mandag til fredag
  •  Vi kan ikke levere til postbokse.
  • Der afsendes kun ordrer på hverdage. Hverdage er mandag til fredag, undtagen nationale helligdage i Danmark og Tyskland.
  • Leveringstider varierer alt efter de købte produkter, din adresse og leveringsmåden, du har valgt. I udsalgs- og kampagneperioder kan leveringen tage lidt længere tid end normalt. 
  • Det tager 1-2 dage at lave personligt tilpassede produkter, dvs. tilføjelsen af et navn, nummer, mærke eller flag. Leveringstiden kan være forøget med 2-4 dage, når vi har release på nye fodboldtrøjer på grund af den høje efterspørgsel.
  • Da det kan være svært at nå ud til visse fjernt beliggende områder,    forbeholder vi os retten til at annullere din ordre og pålægge yderligere betingelser af sådanne ordrer (f.eks. krav om minimumsværdi af ordren).
  • Du vil modtage besked i tilfælde af annullering eller i tilfælde af problemer med behandlingen af din ordre, så snart vi bliver opmærksomme på problemet.

Helligdage og lukket lager
 Ordrer aflagt på eller 1 dag før en helligdag kan have længere leveringstid. 

 

Var denne artikel behjælpelig?

Ja / Nej

Hvor er min ordre?

Log ind eller brug Guest Tracker for hurtigt at spore din ordre, starte en returnering, annullere ordrer og tjekke status på en returnering.

Kan du stadig ikke finde dit svar?

SPØRG VORES KUNDESERVICE

mandag til fredag 8:00 – 18:00